Minka Leskinen tulee pitämään tankotanssin, käsilläseisonnan ja rengastrapetsin workshopit!

Minka Leskinen tulee pitämään tankotanssin, käsilläseisonnan ja rengastrapetsin workshopit!

PowerFlow Studiolla vietetään workshop-päivää sunnuntaina 12.9.!!

Sunnuntaina 12.9.

Klo 12.30-13.30 Handstand AcroPole tangolla
Klo 13.45-14.45 Handstandz lattialla
Klo 15.15-16.30 Drops & Rolls renkaalla

Minka on juuri valmistunut sirkustaiteilija ja -pedagogi (AMK) ja hänen päälajeina ovat olleet rengastrapetsi ja käsilläseisonta.
Minka on erikoistunut nimenomaan hiukan erikoisempaan dynaamiseen rengastrapetsiin eli hän tekee paljon swingitekniikkaa, pudotuksia ja erilaisia "rullauksia".
Minka on opiskellut Suomessa, mutta hänen tekniikkansa tulee ulkomaalaisilta opettajilta, jotka ovat valmistuneet maailman parhaista sirkuskouluista.
Minkalla on pitkä tankotanssitausta ajalta ennen sirkusta ja hän ohjaankin kaikkia näitä kyseisiä lajeja Helsingissä eri studioilla.Klo

12.30-13.30 HANDSTAND ACROPOLE
Tankotanssissa on paljon liikkeitä, jotka vaativat käsien päällä olemista ja akrobaattista taitoa. Tämä workshop on omistettu tangon kanssa tehtäville käsilläseisonnoille, kärrynpyörille sekä siltakaadoille ja erilaisille handspringeille. Workshopissa keskitytään keskivartalon hallintaan ja olkapäiden kontrolliin, jotta kaikki liikkeet pystytään toteuttamaan turvallisesti. Workshoppiin osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta käsilläseisonnasta tai akrobatiasta, mutta tankotanssin perusteet (esim. invertti) olisi hyvä olla hallussa.

Klo 13.45-14.45 HANDSTANDZ
Onko haaveenasi osata seistä käsilläsi? Tai ehkä yhdellä kädellä seisominen?
Avoimen tason käsilläseisontaworkshop, jossa jokaiselle on varmasti omaa taitotasoa vastaava harjoitus. Workshoppiin kuuluu kaikki käsilläseisonnan perusasennot sekä pressiharjoitteet. Workshopissa käydään läpi myös käsilläseisonnassa oleva oikeanlainen turvallinen kehonasento sekä käsilläseisontaan tarvittavaa voimaa lisääviä harjoitteita. Mukaan voi tulla, vaikka ei olisi ikinä seisonut käsillään tai vaikka kahdella kädellä seisominen sujuisikin jo vaivatta.

Klo 15.15-16.30 DROPS & ROLLS
Kiinnostavatko tiputukset ja dismountit? Entä selkäpendoliinot?
Tämä on dynaaminen rengastrapetsitunti, jolla tutustutaan turvallisesti ilmassa tehtäviin swingeihin eli heilureihin sekä tiputusten ja erilaisten ympärimenojen(esim. lion rolls, elbow rolls) tekemiseen. Workshopissa tehdään myös pieniä liikecomboja opituista tekniikosita. Tavoitteena on opettaa turvallinen tekniikka, jolla näitä liikkeitä voi myöhemminkin työstää itsekseen. Osallistuakseen tulisi pystyä roikkumaan polvitaipeilla sekä päästä vatsa- ja selkäbalanssiin.

Hinnat:
Tanko tai käsilläseisonta 29€/WS
Poflaaja 27€/WS
--------
Rengas 33€
Poflaaja 30€
--------
Kaikki yht:
89€/3 WS
Poflaaja 83€/3 WS

Ilmoittautumiset sähköisen ajanvarauksen kautta ma 6.9. mennessä https://www.varaaheti.fi/powerflowstudio/fi
Workshopien maksu paikan päällä.
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET

Workshopit ovat suunnattu ensisijaisesti yli 15-vuotiaille, nuoremmat huoltajan luvalla.Workshopit toteutuvat mikäli minimiosallistujamäärä toteutuu.

Mikäli covid-19 rajoitukset estävät workshopien pitämisen, siirretään ne uuteen ajankohtaan ja osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan.
Mikäli workshopit perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan maksu asiakkaalle.

31.8.2021 12.01