Äänimaljarentoutus pe 1.4. PowerFlow Studiolla / Laitila

Äänimaljarentoutus pe 1.4. PowerFlow Studiolla / Laitila

Tervetuloa rentoutumaan, hengähtämään ja vahvistamaan keho-mieli-yhteyttäsi äänimaljarentoutukseen perjantaina 1.4. klo 18.00-17.15!

Ilmoittaudu mukaan sähköisen ajanvarauksemme kautta 28.3. mennessä
Maksu 20€/hlö paikan päällä

Mistä on kyse?
Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Äänimaljarentoutus perustuu resonointiin eli myötä värähtelyyn. Äänimaljojen ääniaallot ja värähtely kulkeutuvat syvälle kehon kudoksiin solutasolle asti ja ne syvärentouttavat sekä kehoa että mieltä. Äänimaljojen värähtelyt resonoivat kehossamme hyvin, koska kehostamme on jopa 70% vettä.

Mitä rentoutuksessa tapahtuu?
Äänimaljarentoutuksessa maataan (tai istutaan) lattialla mukavasti viltin alla.
Johdattelen sinut pienellä alustuksella rentoutumisen tilaan. Tämän jälkeen soitan n. 45-50 minuutin ajan erilaisia ja eri tavoin soivia, Nepalissa käsin taottuja maljoja, sekä tuulikellomaista Koshia.
Soiton jälkeen sinulla on mahdollisuus rauhassa palautua ja halutessasi jäädä keskustelemaan kokemuksestasi.

Äänimaljarentoutuksessa yleistä on kokea unen ja valveen välimaastossa oleva olotila, jotkut jopa nukahtavat. 45 minuutin äänimaljarentoutus voi vastata jopa kolmen tunnin unta. Äänimaljarentoutuksen vaikutuksia ovat mm: verenpaineen lasku ja sydämen sykkeen hidastuminen, suoliston toiminnan tehostuminen, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, kivun lievittyminen, stressitason laskeminen, unenlaadun paraneminen ja lihaskireyksien helpottuminen. Äänimaljarentoutus on myös ennaltaehkäisevää, siinä pyritään vahvistamaan vastustuskykyä palauttamalla kehoa hermostollisesti, aineenvaihdunnallisesti ja energeettisesti.

Kenelle äänimaljarentoutus sopii?
Äänimaljarentoutus sopii lähes kaikille. Suosittelemme sitä erityisesti, jos koet ahdistusta, unettomuutta tai jännittyneisyyttä, olet stressaantunut, haluat rauhoittua tai kaipaat hetkeksi irtaantumista kiireistä tai ärsyketulvasta.

Emme suosittele äänimaljarentoutusta, jos sinulla on: syöpähoidot kesken, riskiraskaus, kuume, flunssa, verisuonitukoksia, akuutti migreeni tai ei-tasapainossa oleva psykoosisairaus.

Rentoutukseen kannattaa ottaa mukaan lämmintä vaatetta mm. villasukat, tyyny ja halutessasi voit ottaa myös peiton, mutta meillä on vilttejä. Mitä mukavammin pystyt asettautumaan, sitä helpompi sinun on rentoutua.

Alustan sekä viltin saat PowerFlow Studiolta, mutta voit käyttää myös omia

Äänimaljarentoutuksen pitää Anne Suutari

Lisätietoja: anne@sammokka.fi tai info@powerflowstudio.fi

Tunnille otetaan rajallinen määrä osallistua, mutta minimiosallitujamäärän on täytyttävä, jotta tunti toteutuu

Kuvan ottaja: Hanne-Maria Nieminen

21.3.2022 12.00